Opinie moich pacjentów

Opinie pacjentów

5
favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol
Moja średnia ocena z serwisów rankingowych dla lekarzy

O lekarzu najlepiej świadczy to, co mówią o nim jego pacjenci. Dlatego poniżej przytaczam opinie napisane przez osoby, które miały okazję odbyć ze mną prywatną konsultację ortopedyczną lub którym wykonałem konkretne zabiegi. Pozytywne opinie cieszą, lecz za każdą z nich stoi wyleczony pacjent.

Ostatnie opinie z portalu ZnanyLekarz.pl

Poniżej przedstawiam kilka ostatnich opinii pacjentów na mój temat, wystawionych na portalu ZnanyLekarz.pl:

Opinia ze Znanylekarz.pl pacjentki ortopedy Tomasza Grądzkiego - zespół cieśni nadgarstka, zastrzyk nadtwardówkowy - sierpień 2021

Opinia ze Znanego Lekarza - pacjenta z bólem kolana - sierpień 2021 - wizyta w Polmed

Opinia pacjenta o Tomaszu Grądzkim - diagnoza operacja kolana - sierpień 2021 - Polmed Warszawa

Zachęcam do przeczytania wszystkich pod poniższym linkiem: https://www.znanylekarz.pl/tomasz-gradzki/ortopeda-ultrasonografista/warszawa#profile-reviews.

Image title

Znów mogę chodzić po górach

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Pełen profesjonalizm, szczegółowo omówiony problem i szybkie działanie – szczerze polecam wszystkim! Dzięki   2 zastrzykom kwasu hialuronowego mogłam wrócić do  chodzenia po górach. Dolegliwości zniknęły

– Agata, 12.01.2021
Image title

5/5

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Jestem pozytywnie zaskoczony wiedzą i umiejętnościami Pana doktora. Profesjonalnie podszedł do badania, zadał szczegółowe pytania i szybko zlokalizował przyczynę mojego bólu. Dolegliwości minęły po zastosowaniu serii zastrzyków. Jestem już po ostatniej wizycie i mogę szczerze dać 5/5.

– Michał Szpilka, 18.08.2021
Image title

Miły i rzetelny ortopeda

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Pan Dr Grądzki dokładnie przebadał kontuzjowaną kończynę i celnie zdiagnozował przyczynę dolegliwości. Wizytę u Dr Grądzkiego oceniam lepiej niż konsultację w znanej klinice ortopedycznej. Zamierzam korzystać z usług Doktora w przyszłości w leczeniu ewentualnych, przyszłych urazów. Lekarz miły, zaangażowany i zdecydowanie godny polecenia!

– Piotr, 09.02.2021

 

Image title

Miły i rzetelny ortopeda

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Pan Dr Grądzki dokładnie przebadał kontuzjowaną kończynę i celnie zdiagnozował przyczynę dolegliwości. Wizytę u Dr Grądzkiego oceniam lepiej niż konsultację w znanej klinice ortopedycznej. Zamierzam korzystać z usług Doktora w przyszłości w leczeniu ewentualnych, przyszłych urazów. Lekarz miły, zaangażowany i zdecydowanie godny polecenia!

– Piotr, 09.02.2021

 

Image title

Szczerze mogę polecić

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Serdecznie polecam lek. Tomasz Grądzki, zaproponowane leczenie na wysokim poziomie. Profesjonalne podejście do pacjenta, na uznanie zasługuje uwaga i czas poświęcony podczas konsultacji specjalistycznej. Lekarz zaangażowany i godny polecenia. Nowoczesny sprzęt.

– Małgorzata K, 20.02.2021

 

Image title

Kolano już w normie

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Trafiłam do dr Grądzkiego z urazem kolana. Lekarz rzetelnie zajął się moim problemem, zebrał solidny wywiad, wytłumaczył mi szczegółowo plan leczenia. To bardzo kompetentny specjalista, który z zaangażowaniem diagnozuje pacjentów. Bardzo polecam!

– Karolina,  19.10.2021
Image title

Ból zmniejszył się dzięki zastrzykom

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol
Ból kolana nasilał się u mnie przez ostatnich kilka miesięcy aż stał się nie do wytrzymania zwłaszcza w nocy. Umówiłam się na wizytę w Artkinezis u pana dr-a, który stwierdził ponowienie się objawów gonartrozy, którą leczę od 2 lat. Do tej pory brałam jedynie tramadol. Tym razem jednak otrzymałam kwas hialuronowy w kolano, co wydaje się być właściwą kuracją, bo ból praktycznie ustał.
– Renata B., 25.08.2021
Image title

Nowy początek dla mojego barku

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Bark bolał mnie aż po szyję, a ból był nie do zniesienia. Nie wiem, jak mogłam prowadzić samochód w takim stanie. W każdym bądź razie zamówiłam konsultację u jak się okazuje, dobrego ortopedy prywatnie w Warszawie, który pomógł mi w złagodzeniu objawów choroby zwyrodnieniowej.

– Ewa, 02.09.2020
Image title

Wizyta ws. ścięgna Achillesa

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol
2 weekendy temu, wraz z nadejściem ładnej pogody, postanowiłam zacząć sezon biegowy. Lecz po pierwszym kilometrze zaczęłam odczuwać ból z tyłu kostki. Pojawiło się zaczerwienienie i opuchnięcie. Podczas wizyty i badania u pana doktora, okazało się, że to zapalenie ścięgna Achillesa. Zastosował zastrzyki w to miejsce. Po paru dniach ból zaczął przechodzić i obyło się bez specjalnego stabilizatora 🙂
– Marta, 22.04.2021
Image title

Konsultacja ws. kręgosłupa

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Byłam wcześniej u Pana doktora ze swoim kręgosłupem i teraz polecam dalej Szczegółowo planowane leczenie, konkretnie, na czas,gorąco polecam

– Ewelina, 27.02.2021

 

Image title

Nie zostawia na lodzie

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol
Bardzo gorąco polecam lek. Grądzkiego bardzo komunikatywny przyjazny szybka ocena złamań szybkie terminy nie zostawia na lodzie dbał o mnie jeszcze raz polecam
– Marek Ś., 10.12.2020
Image title

Konsultacja ortopedyczna

favourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbolfavourite-symbol

Doktor Grądzki jest bardzo zaangażowany i przyjaźnie nastawiony do pacjenta, rzeczowo i bardzo dokładnie opisuje jak będzie przebiegało leczenie. Tłumaczy i odpowiada na wszystkie pytania. Postawiona diagnoza była absolutnie trafna. Zdecydowanie polecam tego lekarza.

– Magda, 17.10.2020

Wystaw opinię nt. Polecanego Ortopedy